Om Kreative Typer

Kreative Typer er et enkeltmannsforetak med oppstart i 2000. Firmaet blir drevet av undertegnede og holder til i Horten. Før jeg startet Kreative Typer hadde jeg jobbet som fagutdannet typograf i ca. 10 år. Erfaringen min er allsidig.

Kreative Typer satset først på grafisk design, produksjon og formidling av trykksaker. Etterhvert har digital design også blitt en naturlig del av produksjonen.

Siden oppstart har jeg laget mye forskjellig. Aviser, brosjyrer, tidsskrift, etiketter, webdesign og utvikling av websider, musematter, plakater, brevark, konvolutter, ikoner, elektroniske dokumenter og skjema, visittkort, roll-ups, logoer, annonser på nett og sosiale media, illustrasjoner og bøker. 

Dessuten har jeg vært leiet inn hos Tønsbergs Blad, Gjengangeren og Sandefjords Blad samt annonsesamkjøringen i Vestfold. Jeg har også hatt gleden av å holde flere kurs innen grafisk bransje og vært Mac-veileder hos Tønsbergs Blad. 

I dag er Kreative Typer en moderne bedrift med solid erfaring innen grafisk design, trykksaker, digital design, webdesign og webutvikling.

Kreative Typer på jobb

Andre spesielle hendelser: I 2007 mottok Kreative Typer Språkrådets pris for godt navnevett. Språkrådet deler hvert år ut priser til et knippe bedrifter som har valgt gode norske navn. Prisen ble delt ut av Sylfest Lomheim, direktør i Språkrådet i 2007. Lokalavisen i Horten, Gjengangeren, skrev en artikkel om prisen. En gang fikk jeg også forespørsel om å lage et visittkort med Kreative Typers logo på for bruk i en norsk film.

Med vennlig hilsen