Webdesign og webutvikling

Webdesign og webutvikling

Kreative Typer designer og utvikler funksjonelle websider med særlig vekt på brukervennlighet. Design- og utviklingsprosessen består av design for alle typer skjermstørrelser, slik at nettsiden ser bra ut på datamaskinen, nettbrettet og mobilen (responsive nettsider).

Kom i gang med nettbutikk 
Ønsker du å selge varer/tjenester på nett? Jeg både designer og utvikler WordPress nettbutikker, tester og legger butikken ut på nett tilgjengelig for alle. I tillegg gir jeg veiledning dersom du skal oppdatere/legge inn flere produkter. Hater du data eller vil du drive med det du er god til, kan du overlate oppdateringer til meg.

Landingsside
En landingsside har et formål. Den skal konvertere. Målet med landingssiden kan være å samle inn informasjon fra besøkende via et skjema eller å selge en tjeneste eller produkt. En god landingsside skal kun ha fokus på hva du ønsker å oppnå.

Rangering
Det er viktig å gjøre alt for at nettside skal komme høyt opp på nettsøk. Kreative Typer hjelper deg med søkemotoroptimalisering (SEO Search Engine Optimizer) når nettsiden produseres.

Fremgangsmåte

Programvare

Jeg bruker det aller siste nye av programvare. På den måten får du det beste på markedet. 

Adobe Photoshoå
Adobe Xd
Adobe Illustrator
Elementor
WordPress
Google Analytics

Spørsmål og svar

Webside eksempel

Ja! I og med at jeg bruker det siste innen programvare, er det enkelt å redigere tekst, bilder og annet innhold på nettsiden din.

De fleste prosjektene havner på en pris mellom 15 000,- og 25 000,- eks. mva.  Den endelige prisen varierer basert på hva du trenger av funksjoner. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende gjennomgang og pristilbud. 

Du eier websiden. Jeg gir deg full tilgang til å administrere nettsiden om du ønsker det. Som administrator kan du også slette min bruker om du vil. Når du har betalt for nettsiden er den din eiendom. Det eneste jeg ønsker er å ha mulighet til å kunne vise frem websiden din i min portifolio, dersom jeg ønsker det.

Det tar ca. 2-4 måneder. Antall revisjoner, omfang av innhold og funksjoner avgjør tidsforbruket. Er det snakk om et «visittkort» på nett, uten tidskrevende funksjoner, vil den bli ferdig mye raskere.

Vanlige funksjoner på en hjemmeside

Timebestilling med kalender

Reservasjoner f.eks. rom eller bord

Betalingsløsning

Søkefunksjoner

Filtrering

Blogg

Innlogging for medlemmer

Nedlastbare filer

Integrering av sosiale medier

Kommentarer

Søkemotoroptimalisering

Skiftende bilde/video fremviser

Chat

Kart

Lengre serviceavtale