Webdesign og webutvikling

Webdesign og webutvikling

Kreative Typer designer og utvikler funksjonelle websider med særlig vekt på brukervennlighet. Design- og utviklingsprosessen består av design for alle typer skjermstørrelser, slik at nettsiden ser bra ut på datamaskinen, nettbrettet og mobilen (responsive nettsider).

Kom i gang med nettbutikk 
Ønsker du å selge varer/tjenester på nett? Jeg både designer og utvikler WordPress nettbutikker, tester og legger butikken ut på nett tilgjengelig for alle. I tillegg gir jeg veiledning dersom du skal oppdatere/legge inn flere produkter. Hater du data eller vil du drive med det du er god til, kan du overlate oppdateringer til meg.

Landingsside
En landingsside har et formål. Den skal konvertere. Målet med landingssiden kan være å samle inn informasjon fra besøkende via et skjema eller å selge en tjeneste eller produkt. En god landingsside skal kun ha fokus på hva du ønsker å oppnå.

Rangering
Det er viktig å gjøre alt for at nettside skal komme høyt opp på nettsøk. Kreative Typer hjelper deg med søkemotoroptimalisering (SEO Search Engine Optimizer) når nettsiden produseres.